Lidingö GK Golfshop

Vi har allt du kan behöva för en bra golfrunda!

Våra klädmärken är Röhnisch, Foot-Joy, Daily Sport, Lyle & Scott och Jindeberg .

På klubbsidan har vi Titleist, Callaway och Cobra.

På bollsidan har vi Titleist, Callaway och Srixon

Presentkort
Vill du ge bort en bra present säljer vi presentkort för inköp i shopen eller som träningshjälp.

Greppbyte
Vi utför byte av grepp för klubbor som såväl för putters. Välj blanda greppen i shopen vi har: golfpride, Lamkin, Superstroke & Winn.

Pris från 110 kronor inkl arbetet.

Varmt Välkomna!

Storsäljare

Titleis Pro V1
Titleis
Pro V1

Titleist Pro V1 är en 3-delad golfboll med ett mjukt skal i gjutet uretanelastomer som ger mycket spinn kring greenerna. Det sfäriska dimple-mönstret med 388 dimples i tetraederform ger en penetrerande och konsekvent bollflykt. Med det uppdaterade mantelskiktet får du en hög bollhastighet och ett minskat spinntal från tee. Pro V1 har även fått en vidareutvecklad 2.0 ZG Process Core-kärna som ger ökad längd. Kombinationen av allt detta ger dig optimal kontroll från alla lägen på golfbanan med en konsekvent bollflykt.

Bushnell Tour V5 Golfkikare
Bushnell
Tour V5 Golfkikare

Bushnell Tour V5 är ergonomiskt designad med Stabi-Grip teknologi och är den optimala kombinationen av storlek, hastighet, noggrannhet och Visuell JOLT. Den uppdaterade visuella Jolt-funktionen innebär att en ljusring lyser upp runt siktet när du träffar flaggan samtidigt som den vibrerar. Tour V5 har även en inbyggd magnet som gör att kikaren fäster mot din vagn. Kikaren har 6x förstoring vilket ger en skarpare och tydligare LCD Display än sin föregångare och ger dig avstånd från 5–1100 meter.

Bushnell Wingman GPS Speaker
Bushnell
Wingman GPS Speaker

Bushnell Wingman är en portabel högtalare som ger avstånd till framkant, mitten och bakkant av green. Wingman spelar musik med hög ljudkvalitet och är kompatibel med flera mobila appar. När du lämnar green går den automatiskt över till nästa hål. Högtalaren har även en inbyggd BITE-magnet som gör att den kan fästas mot din vagn eller golfbil. Wingman fungerar även som en portabel laddare till andra mobila enheter. Den har en batteritid på 10 timmar.

Callaway Rogue 2022 THINK SPEED, GO ROGUE
Callaway Rogue 2022
THINK SPEED, GO ROGUE

The new Rogue ST Drivers represent a breakthrough in driver performance. Callaway’s industry-leading innovations, including our Tungsten Speed Cartridge, Jailbreak Speed Frame, and an A.I. designed Flash Face are engineered for maximum speed with exceptional levels of forgiveness.