Lidingö GK Golfshop


Vi har allt du kan behöva för en bra golfrunda!

Våra klädmärken är Röhnisch, Foot-Joy, Daily Sport, Lyle & Scott och J Lindeberg .

På klubbsidan har vi Titleist, Callaway och Cobra.

På bollsidan har vi Titleist, Callaway och Srixon

Presentkort
Vill du ge bort en bra present säljer vi presentkort för inköp i shopen eller som träningshjälp.

Greppbyte
Vi utför byte av grepp för klubbor som såväl för putters. Välj blanda greppen i shopen vi har: golfpride, Lamkin, Superstroke & Winn.

Pris från 110 kronor inkl arbetet.

Varmt Välkomna!

 

 

 

Storsäljare

Titleist Pro V1
Titleist
Pro V1

Titleist Pro V1 är en 3-delad golfboll med ett mjukt skal i gjutet uretanelastomer som ger mycket spinn kring greenerna. Det sfäriska dimple-mönstret med 388 dimples i tetraederform ger en penetrerande och konsekvent bollflykt. Med det uppdaterade mantelskiktet får du en hög bollhastighet och ett minskat spinntal från tee. Pro V1 har även fått en vidareutvecklad 2.0 ZG Process Core-kärna som ger ökad längd. Kombinationen av allt detta ger dig optimal kontroll från alla lägen på golfbanan med en konsekvent bollflykt.

Bushnell Wingman GPS Speaker
Bushnell
Wingman GPS Speaker

Bushnell Wingman är en portabel högtalare som ger avstånd till framkant, mitten och bakkant av green. Wingman spelar musik med hög ljudkvalitet och är kompatibel med flera mobila appar. När du lämnar green går den automatiskt över till nästa hål. Högtalaren har även en inbyggd BITE-magnet som gör att den kan fästas mot din vagn eller golfbil. Wingman fungerar även som en portabel laddare till andra mobila enheter. Den har en batteritid på 10 timmar.

Callaway Rogue 2022 THINK SPEED, GO ROGUE
Callaway Rogue 2022
THINK SPEED, GO ROGUE

Callaway Rouge ST Max-drivern är konstruerad för alla golfare med högt handikapp ända till proffsnivå. Det är den mest förlåtande drivern i Rouge-serien samt den som genererar mest bollhastighet. Byggd för att ge en hög bollbana och hjälpa till att skruva bollen med draw. Vänligen notera att skruvnyckel inte medföljer.