Styrelsen för Lidingö GK

Styrelsen är, när årsmötet inte är samlat, klubbens beslutande organ och ansvarar för klubbens angelägenheter. Styrelsen ansvarar för att verksamheten inom klubben bedrivs i enlighet med av årsmötet fattade beslut. Styrelsen skall enligt stadgarna bestå av ordförande och fyra till åtta (4-8) övriga ledamöter. Styrelsen utser inom sig vice ordförande och de övriga befattningshavare som behövs. Nedan har vi en gruppbild på styrelsen, följt av presentationer av alla ledamöter!

Styrelsen 2020, Boel, Sofia, Max Per, Anna - Carin, Björn, Robert och Stephanie

Per Bystedt

Ordförande

Vald vid årsmötet den 14 maj 2020. Jag blev medlem i klubben tillsammans med mina föräldrar 1983. På den tiden det inte var någon kö… Jag är uppväxt på Lidingö, men bor nu inne i stan. Alla i familjen gillar golf, men i lite olika grad. Jag spelar golf för att det är kul och har inga tunga meriter – men en rolig merit är att jag har vunnit Två Generationer både som barn och förälder.

Jag har erfarenhet från styrelsearbete i olika typer av organisationer. Allt från AIK Fotboll till bolagsstyrelser i noterade och onoterade bolag. Jag hoppas att den erfarenheten ska kunna komma LGK till del. Till vardags driver jag ett investmentbolag.

Jag vill verka för en öppen och trivsam klubb av hög kvalitet som ger sina medlemmar så stort värde som möjligt.

per.bystedt@gmail.com
070 - 955 84 43

Robert Ekelund

Vice Ordförande

Till årsmötet 2021. Invald i Styrelsen år 2015. Bor med fru och barn i Sticklinge. Hela familjen är medlemmar i klubben. Jag kan Lidingö GK:s verksamhet relativt väl, har varit aktiv inom junior- och elitsektionen och var även med om ombyggnationen av övervåningen i klubbhuset. Jag hoppas få tillbringa mycket tid på klubben de kommande åren och jag vill verka för en aktivare klubb där alla medlemmar och gäster känner att det är trevligt att utveckla sitt golfspel, umgås och ha kul. Det ska verkligen vara värt att vara medlem i klubben. Vi ska också fortsätta att utveckla hela vår anläggning.

 robert.ekelund@seb.se
070-659 08 60

Sofia Sirvell

Ledamot

Till årsmötet 2022. Invald i styrelsen 2020. Sofia har varit medlem sedan 1987 och har som främsta golfmeriter haft ett lägsta handikapp på 9 och lyckats med en HIO på hål 11. Efter ett antal år med lite mindre tid för golf (yngre barn och jobb) är Sofia nu på väg att bli en lite mer frekvent besökare på golfklubben där man, son, föräldrar och bror också är medlemmar. Sofia har stor vana att driva komplexa projekt från sitt arbete på H&M och hoppas kunna bidra kring frågor såsom tillgänglighet, juniorverksamheten (och där kanske speciellt hur vi ökar andelen tjejer i denna) samt hur vi som klubb kan attrahera fler aktiva medlemmar i yngre medelåldern. Grundinställningen är stor nyfikenhet till nya kreativa sätt att förbättra helheten för oss medlemmar.

sofiasirvell@hotmail.com
070-243 68 86

Stephanie Göthman

Ledamot

Till årsmötet 2022. Invald i styrelsen 2018. Stephanie är uppvuxen på Lidingö, spelat golf sedan tolvårsåldern och medlem i Lidingö GK sedan 1984. Stephanie har tidigare varit engagerad i klubbens informationskommittée. Stephanie är ekonom och arbetar i finansbranschen med aktieförvaltning. Stephanie bor i Kyrkviken på Lidingö och har två tonårsdöttrar som också börjat spela golf. Förutom ett stort golfintresse ägnar hon sig också åt tennis, skidåkning, resor och umgås med vänner. Stephanie upplevs som positiv och anser att det är viktigt att klubben är en social samlingspunkt med bra klubbkänsla och kvalitet i golfupplevelsen. Hon ser fram emot att bidra till detta i klubben.stephanie.gothman@skandia.se
072-211 46 00

 

Boel Eklund

Ledamot

Till årsmötet 2021. Invald i styrelsen 2015. Boel har varit medlem i Lidingö GK sedan 1982 och var verksam i juniorkommittén ett år under 1990-talet.
I sitt yrkesverksamma liv arbetade Boel som flygvärdinna/purser på SAS, men är numera pensionär och deltar ofta i klubbens dam- och seniortävlingar.
För sex år sedan blev Boel medlem i Stockholm International Rotary Club och var  ledamot i styrelsen i  tre år  och har även varit projektansvarig för ett nationellt projekt som avslutas våren 2015.
Boel är entusiastisk inför uppgiften att vara en länk mellan medlemmarna och styrelsen och hennes förhoppning är att klubbkänslan ska bli bättre och bättre.


boeleklund@hotmail.com

070-824 66 70

Björn Littorin

Ledamot

Till årsmötet 2021. Invald i styrelsen 2017. Björn Littorin har under ett antal år arbetat med klubbens juniorverksamhet, bl a som ordförande i Junior- och Elitsektionen.
Björn har erfarenhet från styrelsearbete i ideella föreningar som Askrike segelsällskap och
Lidingö Tennisklubb, och under de senaste tjugo åren från ett antal olika aktiebolag med
fokus på kraftfull utveckling. 
Björn bor med sin fru, son och dotter i Askrike, har spelat golf sedan tjugoårsåldern och
pendlar runt tio i hcp. Hela familjen spelar gärna golf tillsammans även om sonen Jesper allra
helst tränar och tävlar med jämbördiga.
Björn ser fram emot att bidra till att klubbens medlemmar och gäster får en allt bättre
upplevelse av sin golf och umgänge på Lidingö Golfklubb - allt i linje med klubbens vision.

bjorn@littorin.se
070-665 65 15

Anna-Carin Månsson

Ledamot

Till årsmötet 2022. Invald i styrelsen 2020. Anna-Carin Månsson har erfarenhet från styrelsearbete i ideella föreningar som Lidingö Tennisklubb och som ordförande i Svenska Tennisförbundets veterankommitté, och har också suttit i ett antal bolagsstyrelser där uppgiften oftast varit affärsutveckling. 

Ursprungligen från Falkenberg, examen från Linköpings Universitet (internationell ekonomi). Startat och drivit ett antal företag, f.n. som VD på 1080 Motion AB, som utvecklar och säljer avancerad träningsutrustning. 

Anna-Carin bor med sin make (som spelar mycket golf) i Kyttinge och har en son och dotter som är utflugna. Spelat golf sedan 25-årsåldern. Spelar veterantennis på elitnivå, men golfen blir alltmer betydelsefull, och kommer spela i D60-laget. Anna-Carin vill bidra till en fortsatt positiv utveckling för klubbens medlemmar och fortsätta arbetet speciellt med inriktning jämställd golf.  

anna-carin@1080motion.com

 

Max Hamberg

Ledamot

Till årsmötet 2022. Invald i styrelsen 2020. Max Hamberg är född och uppvuxen på Lidingö. Spelat golf sedan 12 års åldern och medlem i Lidingö GK sedan två år tillbaka. Max har, tillsammans med sina två barn och hund, precis flyttat från lidingö till Valhallavägen. Framförallt sonen har upptäckt golfen och Max håller tummarna (hårt) att han ska fortsätta lika intensivt. Max har erfarenhet ifrån att vara aktiv inom IFK Lidingö Fotbolls marknadsråd och har en bra inblick hur ideella föreningar fungerar. Max har arbetat hela livet med kommunikation och försäljning och arbetar idag inom martech industrin. Max tror att han kan bidra till lidingö gk och dess medlemmar genom att utnyttja sina kunskaper inom kommunikation och digitala medier. Ett område som både utvecklas väldigt mycket men framförallt kan underlätta och öka upplevelsen av klubbens verksamhet. 

max@maximera.se 
070-557 52 10