SM Klubblag Div 1 Norra damer 14-16 juli

SM Klubblag Div 1 Norra damer

VÄLKOMMEN TILL SM KLUBBLAG DIV 1 NORRA DAMER!

Här kommer vi att publicera relevant information till deltagande lag.

Längst ned på sidan hittar du bla några pdf dokument som vi rekommenderar dig som lagkapten att läsa igenom inför tävlingen:

• Deltagarbrev Div 1 damer Lidingö GK 14-16 juli
  • Manual SM klubblag 2022
  • 2022 Tävlingsvillkor division 1

Här nedan finns lite annan kort och viktig information, övriga detaljer hittar du i "deltagarbrevet" och saknar du något så är du välkommen att kontakta klubbens reception alt TD eller TL:

Kaptensmöte - Kommer att hållas onsdag 13 juli kl 18:00 i anslutning till klubbhuset.

Anmälan deltagande spelare - Ska göras innan kaptensmötet är slut. Gärna tidigare per mail till TD eller TL. Kontaktuppgifter finns nedan.

Anmälan av laguppställning till rond 1 - Ska göras innan kaptensmötet är slut. Gärna tidigare per mail till TD eller TL

Anmälan av laguppställning till rond 2 tom 5 ska göras enligt följande - Rond 2 senast 2 timmar innan starttid, Rond 3 senast torsdag kl 19, Rond 4 senast 2 timmar innan starttid, Rond 5 senast fredag kl 19.

Fritt inspel - Gäller endast onsdag den 13 juli. Tider finns avsatta from kl 10. Ring till receptionen och boka så snart som möjligt. Ej bokade tider kommer att släppas till medlemmar två dagar innan den 13 juli.

Informationstavla under tävlingen - Kommer att finnas vid byggnaden mitt emot klubbhuset och där kommer löpande information att anslås som lokala regler, startlistor resultat m.m.

Tournament director: Lars Waerland, 070-5708158, lars.waerland@gmail.com

Tävlingsledare: Pelle Vedin, 070-6278551, pelle@vedin.se

Varmt välkommen till trevliga dagar på Lidingö GK!