Verksamheten 2023

I år spelar vi hela säsongen från den 2maj, Uppropet, till den 3 oktober, 3 klubbor och en putter!

Vi tävlar på tisdagsförmiddagar och planerar för 22 tävlingar under säsongen i olika spelformer på vår bana, varav en klubbmatch mot Djursholms GK.

I år fördelas de 22 tävlingarna enligt följande: 11 serietävlingar med individuella segrare per tävling och även med en totalsegrare (både dam och herr) efter avslutat seriespel. Prisutdelning till resp. serietävlingar sker i regel efteråt, vid start veckan därpå. Säsongens totalsegrare koras vid höstmötet, 7 priser i både dam- och herrklassen.

Vi har utöver seriespelet 6 lagtävlingar och 4 andra individuella tävlingar.

Inom ramen för de 22 tävlingarna ryms fem vandringspriser, varav två i såväl dam- som herrklass. Dessa vandringspriser delas ut till vinnarna i samband med Höstmötet i september.

I år planerar vi för fem kanonstarter, Startslaget, Tee röd, Serietävling 3, Lidingövalsen och Sjöslaget, en singel PB med en avslutande utslagstävling (sudden death) för tre vinnare i tre klasser,

Alla ovan med lunch och prisutdelning.

Höstmötet, avslutas med en subventionerad middag med prisutdelning.

Alla startlistor och resultatlistor kommer att sättas upp på anslagstavlan i korridoren utanför herrarnas omklädningsrum och de finns också tillgängliga i Mingolf.se och på klubbens hemsida under Tävlingar.

Information  skickas ut via mail till dem som anmält sig, både före och efter aktuell tävling. Se också vårt tävlingsprogram som finns på annan plats på hemsidan.

Seniorernas tävlingsverksamhet är självfinansierad, dvs ju fler deltagare desto fler priser och subventionerade måltider

Om du undrar över något, vill framföra din åsikt eller om du kan tänka dig att hjälpa till med något vid någon tävling är du alltid välkommen att kontakta någon av oss.

Väl mött på banan 2023!