Tränare

Magnus Ekman

PGA Professional

Jag heter Magnus Ekman och har jobbat som tränare sen 2000 och påbörjar min 10:e säsong på Lidingö GK. Innan Jag började på Lidingö GK så jobbade jag 9 år på Nacka GK. Jag har genomgått grundtränarutbildningen 1999 och den högre tränarutbildningen som idag kallas TAU åren 2002-2004.

Jag kommer att anvara för träningen av våra elit och tävlingsjuniorer samt träning för medlemmar och gäster i form av privatlektioner och kurser. I och med att vi utökat tränarresurserna så kommer jag att finnas tillgänglig för privatlektioner kvällstid i mycket större utsträckning än tidigare år.

Vi ses på klubben!

Malin Thorberg

PGA Professional

Mitt namn är Malin Thorberg och är 33 år gammal och har jobbat som tränare sen 2010 och jobbar nu mitt andra år med träningsverksamheten här på Lidingö Gk. Har tidigare jobbat på Partille GK, Salems GK och senast för svenskagolfförbundets landslagsverksamheten, där jag jobbade som coach och huvudansvar för flicklandslaget. Under mina år som tränare har jag jobbat med golfare på alla nivåer, elitspelare, medelgolfare och nybörjare i alla åldrar. Att få hjälpa och coacha andra att utveckla sitt golfspel är något jag brinner för.

2011-2014 gick jag högre tränarutbildningen (HTU) innan dess college golf och studier i USA. Har alltid haft ett stort intresse för idrott och utövat flertal sporter men golfen har alltid varit en stor del av mitt liv.

Jag kommer finnas tillgänglig på klubben för att hjälpa medlemmar och gäster att utveckla sitt golfspel. Erbjuder bland annat privatlektioner, spellektioner, juniorträning, gruppkurser och klubbutprovning. Kommer även finnas till hjälp i shopen/reception 2 förmiddagar i veckan, har du frågor om golfutrustning kom förbi så hjälper ja dig om inte annat för en pratstund!:)

Ingela Tisén

PGA Professional

Tränare sedan 1997 på Nynäshamns GK, Svartinge Golf, Bro Hof Slott. Skrev artiklar i Svensk Golf under många år. Mentor och föreläsare på tränarutbildningen

Jag har arbetat med golf professionellt sedan i slutet av 90-talet först som assistent på Nynäshamns GK, därefter headpro på Svartinge Golf från starten år 2000 och sedan på Bro Hof Slott mellan 2007-2010.

Jag har även arbetat som klubbchef både på Nynäshamns GK (2010-2015) och gjorde sedan ett år på Golfstar som dels platschef men framför allt ansvarig för att bygga koncept kring hela träningsverksamheten inom koncernen.

Jag brinner verkligen för att golftränaryrket och har sedan 2016 arbetat endast som tränare. Förutom golf har jag framför allt erfarenhet från resebranschen och hotellbranschen

Andra uppdrag inom golfen har genom åren varit som styrelseledamot i PGA, klubbutvecklingsråd för SGF, mentor och föreläsare på tränarutbildningen, agent för ett golfklädmärke och skribent av instruktionsartiklar i Svensk Golf och Lifestyle Golfmagazine.

Jag är en engagerad tränare med en bred verktygslåda. Golfspelet är så mycket mer än bara teknik och jag vill verkligen se dig som elev utvecklas. Det som definierar oss tränare är just det anser jag, om våra elever blir bättre och jag måste hitta rätt recept för varje unik person. Det finns inte två golfare som är lika så därför måste jag vara extremt lyhörd och anpassningsbar men samtidigt rak, tydlig och ärlig. Detta kombinerar jag med en väldigt positiv grundinställning.

Jag är medlem i PGA Sverige kategori M5 vilket är den högsta rankingen. Den baseras på erfarenhet och utbildning med mera och utbildning är viktigt för mig. Den som inte vill bli bättre upphör att vara bra. Ju längre jag håller på desto mer vill jag lära mig!

Länk till Ingelas hemsida