Privatlektioner

Vi använder oss av moderna svinganalyssystem där vi filmar dig och ger dig feedback på vad vi kommer fram under lektionen.

* 50 minuter 800 kronor

Friskvårdspaket 5000 kronor
Använd ditt friskvårdsbidrag (om du har möjlighet) till golfutbildning. Upp till 5000:- är avdragsgillt.

I våra paket ingår:
1 x 1,5 timme inledande lektion samt 6 stycken 50-minuters pass som du kan använda utefter ditt eget behov såsom sving, närspel, spel på banan med mera.

Golf godkänt som skattefri friskvårdsförmån – det här gäller 
Efter det historiska och glädjande beslutet att golf från och med 1 januari 2018 omfattas av friskvårdsbidraget har Svenska Golfförbundet sammanställt all information vi vet i dagsläget på golf.se/friskvardsbidrag . På den nya samlingssidan hittar du information om vad domen innebär samt en sammanställning över vilka golfrelaterade aktiviteter som är godkända och icke godkända för friskvårdsbidrag. 

Dessutom finns svar på vanliga frågor från golfanläggningar och privatpersoner, rekommendationer till golfanläggningar samt en bakgrund till golfen och friskvårdsbidraget. I takt med att vi får mer information och fler frågor kommer vi att uppdatera ”Vanliga frågor”-sektionerna. Golf har äntligen blivit godkänt som skattefri friskvårdförmån