Nybörjarkurser

Säsongen 2018 lider mot sitt slut!

Vi kommer efter årskiftet att erbjuda kurser inomhus i vår nya slaghall. Mer information kontakta Malin på malin.thorberg@pgasweden.com

Det här är en kurs för dig som är ny inom golfen och för dig som tidigare gått nybörjarkurs men inte riktigt kommit igång ännu.

Under kursen går vi igenom golfens olika slag och teori. Du får träningstips och övningar för att göra din fortsatta träning roligare och mer effektiv och för att du ska kunna komma igång med din golf på bästa sätt!

Vi tränar tillsammans i 8h fördelat på två vardagar eller en helg beroende på vad du väljer för kurstillfälle.

Har du inte möjlighet att delta vid grupptillfället i höst så finns det även möjlighet att genomföra utbildningen privat eller tillsammans med en kompis. Träningstillfällen bestäms då i samråd med tränare.

Kursinnehåll:

• Praktiska moment så som putt, chip, pitch, driver, järnspel.
  • Teori så som grundregler & golfvett för att kunna spela på banan.
  • Lån av golfklubbor och fria rangebollar under kurstillfället.
  • Kurslitteratur
  • 6h praktik & 2h teori .
  • Mindre grupper för att få optimal hjälp och tid med tränare.

Pris för Nybörjarkurs: 1995:-

Pris för kurs och greenfeemedlemskap i Ekholmsnäs Gk Lidingö : 2390:-

(betala 100kr/dag du spelar på banan)

För bokning av kurs eller andra frågor om upplägg:

Maila: malin.thorberg@pgasweden.com