Lidingö Indoor - Vår simulatorhall

Lidingö Indoor Golf hittar du i röda ladan på höger sida på väg mot  Lidingö Golfklubb:

Här kan du spela och träna golf i 6 toppmoderna golfsimulatorer, utrustade med Trackman 4.

Du kan bli medlem på Lidingö Indoor och får då 20-25% rabatt på samtliga bokningar.
Medlemmar på Lidingö GK har lite extra rabatt på medlemskap.

S O M M A R P R I S E R ! 14/4-30/9
Må-Sö 200 kr/h för medlemmar på Lidingö Indoor, 250 kr för övriga

B O K N I N G  &  M E D L E M S K A P
Medlemskap och bokning av tid sker på Matchi.se som även har en app för bokning.
Om du vill se samtliga erbjudanden måste du dock gå in på matchi.se (ej app)

L U N C H G O L F
Populärt!
30 min simulator + lunch hos Johan på klubben
165 kr (14/4-30/9 annars 195 kr)
Boka på matchi.se

Vår högsäsong är Oktober-April och då har vi alltid bemanning må-fr 10-18 samt lö-sö 10-16. Under lågsäsongen (golfsäsongen utomhus) har vi ingen eller begränsad bemanning varför du bör kunna sköta Trackman på egen hand. Är du ny användare, hör av dig till oss så visar vi!

Vår ambition är att Lidingö Indoor Golf skall vara Stockholms trevligaste Indoor Golf när det gäller serice, bemötande, miljö och aktiviteter.

Malin och Ingela som är tränare på klubben driver Lidingö Indoor och hälsar dig hjärtligt välkommen!

Hör av dig till oss om du har några frågor eller vill att vi visar hur allt fungerar.

Mer info och länk till bokning på vår hemsida: www.Lidingoindoorgolf.com