LIDINGÖ INDOOR - Trackman Golfsimulatorer för spel och träning

LidingöIndoorGolf är en inomhus golfanläggning, i anslutning till Lidingö Golfklubb, där du kan spela och träna golf i 6 topp moderna golfsimulatorer, utrustade med Trackman 4 som ditt spel- och träningsverktyg.

Hos oss kan alla träna och spela golf, nybörjare som proffs, medlem som icke medlem. Det är bara att boka speltider och ha med dig utrustning, för lunch golfare finns tom enstaka klubbor att låna om man inte har sina egna med sig. Du kan även boka träning och lektioner med någon av våra PGA certifierade tränare för att ta din golf till nya nivåer.

Både medlemskap och bokning av tider sköter du helt och hållet via hemsidan eller via appen bokamera” Vill du bara komma förbi och chansa på ledig tid kan du komma förbi och betala med Swish på de bemannade tiderna 9-17 alla dagar i veckan.

För att spela och träna samt kunna ta del av alla våra olika erbjudanden på LidingöIndoorgolf rekommenderar vi dig att teckna ett medlemskap. Det gör att du får en egen nyckel så du kommer in i anläggningen de tider som den inte garanterat är bemannad (7-9 och 17-23). Som medlem får du även 15% på ordinarie pris.
Medlemskapet tecknar du via hemsidan och det kostar mellan 200-800 kr beroende vilken kategori du tillhör.

Välkommen att komma och utveckla ditt golfspelande på ett roligt sätt på LidingöIndoorgolf.

För bokning och mer info om besök hemsidan: www.Lidingoindoorgolf.com