Regler

OBS! Helt nya Golfregler träder ikraft from den 1 januari 2019. Sidan kommer att uppdateras under januari 2019.

Om du är intresserad av att ta del av de nya reglerna så hittar du mer information på R&a:s hemsida - klicka här!

Här nedan hittar du:

• Lokala regler Lidingö GK
  • Länk till Regler för golfspel
  • Länk till Spel- och tävlingsinfobanken

Ansvariga för regelfrågor på klubben är:

Kjell Nilsson, Distriktsdomare, tel 070-2925320

Lars Waerland, Distriktsdomare, tel 070-5708158

Länk till SGDF:s regeljour hittar du genom att klicka här.

=======================================================

LOKALA REGLER (kommer uppdateras under våren 2019)

Följande lokala regler gäller för allt spel på klubben om inte annat beslutats för en specifik tävling. Tidvis kan tillfälliga lokala regler gälla och dessa anslås.

======================================================

Regelboken

Här hittar du en länk till Regler för golfspel - klicka här!

=====================================================

Spel- och Tävlingsinfobanken

Spel- och tävlingsinfobanken är ett webbaserat verktyg som underlättar viss administration kring spel och tävling och en informationsbank för många olika slags användare.

Du kan använda Spel- och tävlingsinfobanken för att skapa olika typer av dokument för klubben spel- och tävlingsverksamhet (t ex Lokala Regler, Tävlingsregler, Villkor för Tävling och Lokala Ordningsföreskrifter) för att få information om Course Set Up (hur man förbereder en bana inför en tävling), för att korrekt markera och dokumentera en banas hinder och gränser eller för att söka information om bakgrund eller motiv till sådan dokumentation.

Du når Spel- och tävlingsinfobanken genom att klicka här!