Greenfee 2019

Ordinarie greenfee för 18 hålsbanan 2019

Höstgreenfee alla dagar seniorer 600:- med medlem 450:-, juniorer 300:- med medlem 225:-

Greenfee vardagar Helger Gäst till aktiv medlem vardag/helg
Seniorer 750:- 850:- 500:-/600:-
Juniorer 375:- 425:- 250:-/300:-

Ingen skymningsgreenfee under 2019

Vi tar inte kontanter men både kort och Swish

I greenfeeavgiften ingår lånevagn och banguidé.

För gästspel gäller högst -32 i handicap. Spelar du med medlem i LGK får du ha högst -36 i handicap. Max hcp i bollen är 108.

Före kl 8:00 gäller max 3-bollar.

Klädsel
För allas trivsel tillämpar vi på Lidingö GK vårdad klädsel.  Klädsel såsom träningsoverall eller liknande gymnastikkläder samt solkläder är exempel på kläder som passar vid andra tillfällen än vid golfspel. Bar överkropp är inte tillåtet. Huvudbonader bärs inte inomhus.

2-, 3- och 4-bollar har normalt sett företräde på banan framför ensamspelare, beroende på tillgänglighet på banan.

Vid frost gäller följande: Starttider som är bokade innan spelet kan påbörjas brinner inne. Starttiden skjuts alltså inte fram då detta kan komma att påverka resterande bokningar under dagen. Självklart gör vi vårt yttersta för att hitta en senare starttid för de tider som förloras, men detta är något vi inte kan garantera.

Före kl 08:00 gäller max trebollar.

Snabbt och trivsamt spel på banan
"Din boll ska vara strax bakom bollen framför, inte strax framför bollen bakom er"

Medlem alternativt spelare med lägst hcp i bollen är bollkapten och ansvarar för att spelarna följer gällande regler och är pådrivande för att förbättra långsamt spel.

Vänklubbar:
Classic Five: Djursholms GK, Kungliga Drottningholms GK, Saltsjöbadens GK, Stockholms GK
betalar 450:- innan klockan 15.00 på vardagar. Gäller ej gruppbokningar.

Wermdö G&CC medlemmar betalar 450:- på vardagar.

Fågelbro G&CC medlemmar betalar 450:- på vardagar.

Avbokningsregler

• Avbokning ska ske senast 2 timmar innan bokad starttid. Då finns fortfarande tid för en annan spelare att boka in sig på den lediga starttiden. Byte av spelare kan ske ända fram till 15 minuter innan bokad starttid.

• En spelare som avbokar senare än 2 timmar innan bokad starttid debiteras en avbokningsavgift på 50 kr.

• En spelare som uteblir och inte bokat av sin starttid debiteras en "no show"-avgift på 200 kr samt mister sin möjlighet att boka starttider i GIT tills betalning skett.

• Reglerna gäller för både medlem och greenfeegäst

Greenfeekontroller

Spelare som gästar klubben är skyldiga att betala greenfee innan spel på banan. Klubben kontrollerar att spelare har betalat greenfee och spelare är så skyldig att kunna uppvisa kvitto.

Spelare som beträder banan utan att betala greenfee bestraffas genom att få betala dubbel greenfee, avvisas från banan och rapporteras till hemmaklubben.