Greenfee

Greenfee vardagar Helger Spel med aktiv medlem vardag/helg
Seniorer 650:- 750:- 450:-/550:-
Juniorer 325:- 375:- 225:-/275:-

Vi tar både kort och Swish

I greenfeeavgiften ingår lånevagn.

Skymningsgreenfee alla dagar efter klockan 18.00, 300:-

Vid frost gäller följande: Starttider som är bokade innan spelet kan påbörjas brinner inne. Starttiden skjuts alltså inte fram då detta kan komma att påverka resterande bokningar under dagen. Självklart gör vi vårt yttersta för att hitta en senare starttid för de tider som förloras, men detta är något vi inte kan garantera.

Före kl 08:00 gäller max trebollar.

Utbytesklubbar:
Classic Five: Djursholms GK, Kungliga Drottningholms GK, Saltsjöbadens GK, Stockholms GK
betalar 350:- innan klockan 15.00 på vardagar. Gäller ej gruppbokningar.

Wermdö G&CC medlemmar betalar 400:- på vardagar.

Fågelbro G&CC medlemmar betalar 450:- på vardagar.

Avbokningsregler

• Avbokning ska ske senast 2 timmar innan bokad starttid. Då finns fortfarande tid för en annan spelare att boka in sig på den lediga starttiden. Byte av spelare kan ske ända fram till 15 minuter innan bokad starttid.

• En spelare som avbokar senare än 2 timmar innan bokad starttid debiteras en avbokningsavgift på 50 kr.

• En spelare som uteblir och inte bokat av sin starttid debiteras en "no show"-avgift på 200 kr samt mister sin möjlighet att boka starttider i GIT tills betalning skett.

• Reglerna gäller för både medlem och greenfeegäst