Välkommen till Lidingö Golfklubb

Vy över hål 16

Välkommen till vår mästerskapsbana på Lidingö. Under menyn Gäst längst upp på sidan hittar du bl a information om greenfee och hur du enklast hittar till oss.
Tidsbokning görs via Internet, under ”Min Golf” på golf.se, på plats eller via telefon 08-731 79 00.

Två starttider på vardagar samt en stattid på helger varje timme bokas samma dag på plats eller telefon. Endast medlemmar får boka tider före klockan 14.00 på helger. Undantaget är 1 juli t o m 2 augusti när samtliga starttider är bokningsbara på alla kanalerVagn ingår i greenfeen, och övriga tillbehör kan du köpa i shopen.

Restaurangen serverar dagens lunch och á lá carte. Mellan hål 9 och 10 finns en kiosk där du kan ta en varm korv eller fika.