Klubbsektionen

Klubbsektionen bildades under 2016 och syftet är att stärka vår gemenskap så att vi skapar förutsättningar för att bli Sveriges trevligaste klubb! En del i detta är att främja klubblivet så att vi får en klubb där man känner sig välkommen och gillar att vara. I samband med julminglet den 19 december presenterades aktiviteterna som är planerade för 2017. Nedan ser du vad som hänt under året!

Klubbfesten den 21 oktober

Vinnare höstträffen Gustav & Erik Kjellgren

Höstträffen den 23 september

After Work den 1 september

Vinnare Davids Day! Olle Friman, Anita Nordwall, Lena Axelsson och Ulrika Florén

Davids Day den 19 augusti

Vinnare banan 90 år, Birgitta och Lars Åhs

Banan 90 år den 1 juli

After Work den 16 juni

Vinnare familjeslaget Åke Norin och Joakim Eriksson. Åke Norin på bilden med tävlingsledaren Jonas Petré

Tävlingen Familjeslaget den 6 juni

Vinnande laget vid Grand Opening den 6 maj, Eric, Maria, Andrée och Kurt

Masterskvällen den 8 april blev en lyckad och trevlig kväll.

Vår After Work den 10 februari blev en kul och lyckad tillställning där cirka 150 personer deltog. Vi startade klockan 17 och från klockan 19 var det ett 50-tal som även åt en god middag på klubben. Stort tack till alla som ställde upp och deltog

Klubbsektionens aktivitetskalender för säsongen 2017

Bilder från klubbfesten den 22 oktober 2016

Den 22 oktober hade vi klubbfest och totalt var vi ca 70 personer som samlades i vårt klubbhus och åt en god middag och hade trevligt tillsammans. Vill du läsa mer om klubbfesten så klicka här! Samma dag spelade vi även en tävling med ca 40 deltagare.