Herrdag #5

Den 5:e herrdagen för säsongen inleddes med hällande regn och de spelare som gick ut tidigt på morgonen fick kämpa mot väta och blöta grepp. Regnet upphörde på eftermiddagen och de spelare som gick ut i det lottade startfältet fick en fin eftermiddag i vindstilla väder men tyvärr utan sol. Vi kan konstatera att vår bana klarar mycket regn då det under natten och förmiddagen föll över 23 mm.

Bäst för dagen med 41 poäng var Leif Åberg som därmed tog en klar ledning även i Order-of-Merit tävlingen. På andra plats kom Jonas Nestrell på 38 poäng och på tredje plats kom Christopher George på 37 poäng. Christopher George var även bäst brutto med 74 slag. Fullständig resultatlista samt ställningen i Order-of-Merit hittar du på golf.se eller under Herrsektionen - klicka här!

Närmast hål på 9:an vanns av Sten Forsberg!

Stort tack till våra sponsorer som denna Herrdag var vår egen "husbank" SEB - www.seb.se samt Solera beverage groupe.  Solera ställde upp och berikade prisbordet med både vin samt starkare drycker som uppskattades av pristagarna.

Denna gång tackar vi även Jonas Nestrell och Jonas Hofmann som var tävlingsarrangörer. 

Nästa Herrdag #6 spelas torsdagen den 21 september och då är det final där startfältet lottas enligt ställningen i Order-of-Merit.

Välkommen med din anmälan!