Herrdag #3

Den tredje herrdagen för säsongen spelades i fint och varmt sommarväder men tyvärr fick några av spelarna som gick ut först på eftermiddagen en liten uppfriskande regnskur. Det hindrade dem dock inte från att prestera många fina resultat under dagen.

Stort grattis säger vi till vår klubbchef Anders Green som fick ihop 42 poäng för dagen och var med det resultatet även bäst brutto med 70 slag. På andra plats kom Ulrik von Essen på 40 poäng och på tredje plats kom Robert Ekelund med 36 poäng. En fullständig resultatlista kan du ta del av på golf.se - klicka här.

Denna gång preminerades även den spelare som var närmast hål på hål 11 och den tävlingen vanns av Leif Åberg. På hål 17 vann Jan Netterberg pris för rakast drive. 

I Order of Merit leder efter tre spelade omgångar Leif Åberg på 35 poäng och han följs av Robert Ekelund på 25 poäng och på delad tredje plats är Stefan Larsson, Anders Green och Calle Bäcklund. Här hittar du den totala sammanställningen - klicka här.

Stort tack till dagens tävlingsledare Johan Envang och Pelle Bergentz samt vår sponsor Apricot som även denna gång skänkt lite fina roséviner till pristagarna.

Nästa herrdag spelas den 17 augusti och då äter vi traditionsenligt kräftor till middag - Varmt välkomna!