ICA Flaggslaget 2019

Maj Louise Sundman, Tite Palm och Maria Kallin

Flaggslaget ICA Kvantum genomfördes den 16:e maj med närmare sjuttio spelare. I strålande väder och med härlig stämning på deltagarna spelades tävlingen med en mängd olika aktiviter på de arton hålen. Mellan hål 4 och 5 fick vi njuta av underbart god glass från Tre Vänners Glass.

På det sjätte hålet skulle vi placera oss närmare flagg än vår egen klubbchef. Dagen till ära var herr Green klädd i grönt. Endast sex personer lyckades bättre än Anders. På hål 11 bjöds vi på italienska delikatesser och om vi träffade green fick vi en flaska god olivolja.
Vid kvällens goda middag som bestod av en förrätt med rökt lax på en bit rågbröd toppad med en örtcrème och till varmrätt fick vi Wallenbergare och en ärtsallad. Till kaffet var det dags för prisutdelning och de trettio bästa placeringarna belönades med generösa priser.

Vinnare i år var May-Louise Sundman tätt följd av Tite Palm och Maria Kallin. Stort grattis till de goda prestationerna och till att alla bidrog till en höjdardag.

Få kunde slå vår suveräna klubbchef med att komma närmare flagg på hål nr 6

På hål nr 11 fick vi smaka Italienska delikatesser. De som träffade green fick varsin flaska god olivolja

Mellan hål 4 och 5 fick vi njuta av härlig glass från Tre Vänners Glass. Då representanten från Tre Vänners Glass var tvungen att åka iväg fick en av tävlingsledarna ställa upp. Karin var inte svåröveralad.