Damsektionen och verksamheten

I Lidingö GK är vi fler än 400 kvinnliga medlemmar, 7 nya för i år,  och vår målsättning inom sektionen är naturligvis att få alla att känna sig välkomna till våra aktiviteter. Många i klubben är nya, medan andra har lång erfarenhet av medlemsskap och spel.

Vi spelar i huvudsak på torsdagar. Nytt för i år är WP-slaget som sker i direkt anslutning till sällskapsgolfen.

Vi kan heller inte nog understryka att vi välkomnar deltagare på alla nivåer till våra tävlingar. Golf är mer än resultat. Det viktigaste är att lära känna varandra och trivas ihop ute på banan.

Ni uppmanas även att registrera era golfrundor för att få ett tävlingshandicap, EGA. För det behövs fyra registrerade rundor under 2018 eller fyra registrerade under 2019. Till samtliga tävlingar krävs nämligen tävlingshandicap för att delta. Läs gärna vidare under Tävlingsformer.

Vårt aktivitets- och tävlingsprogram finns i receptionen från slutet av april och samtliga anmälningar görs (liksom tidigare till Svenska Golfförbundet. golf.se) via Min Golf

Välkomna till en ny säsong!

Helene Holmström, Catharina Henkow, Anna von Koch, Inkan Ringström, Lotta Renvall, Katarina Sandegren, Birgitta Stavenow, Karin Wesslén (ordf)