Damsektionen och verksamheten

Vi har sällskapsgolf på tisdagsförmiddagar och fyra eftermiddagar. (nyhet!)

I Lidingö GK är vi fler än 400 kvinnliga medlemmar, 18 nya för i år,  och vår målsättning inom sektionen är naturligvis att få alla att känna sig välkomna till våra aktiviteter. Många i klubben är nya, medan andra har lång erfarenhet av medlemsskap och spel.

Liksom tidigare spelar vi i huvudsak på tisdagar, men i år kan vi även erbjuda två damtävlingar under lördag/söndag samt fyra tisdagseftermiddagar för sällskapsgolf. Vi hoppas att detta även ska underlätta för alla våra yrkesarbetande medlemmar.

Vi kan heller inte nog understryka att vi välkomnar deltagare på alla nivåer till våra tävlingar. Golf är mer än resultat. Det viktigaste är att lära känna varandra och trivas ihop ute på banan.

Ni uppmanas även att registrera era golfrundor för att få ett tävlingshandicap, EGA. För det behövs fyra registrerade rundor under 2016 eller fyra registrerade under 2017. Till samtliga tävlingar krävs nämligen tävlingshandicap för att delta. Läs gärna vidare under Tävlingsformer.

Vårt aktivitets- och tävlingsprogram finns i receptionen från slutet av april och samtliga anmälningar görs liksom tidigare till Svenska Golfförbundet. golf.se

Välkomna till en ny säsong!

Annika Friman, Mari Libeck, Kristina Lundblad, Eva Bard-Nässén, Katarina Sandegren, Birgitta Stavenow, Karin Wesslén (ordf)