Damsektionen och verksamheten

I Lidingö GK är vi fler än 400 kvinnliga medlemmar, och vår målsättning inom sektionen är naturligvis att få alla att känna sig välkomna till våra aktiviteter. Många i klubben är nya, medan andra har lång erfarenhet av medlemsskap och spel.

Vi spelar i huvudsak på torsdagar.

Vi kan heller inte nog understryka att vi välkomnar deltagare på alla nivåer till våra tävlingar. Golf är mer än resultat. Det viktigaste är att lära känna varandra och trivas ihop ute på banan.

Ni uppmanas även att registrera era golfrundor för att få ett tävlingshandicap, EGA. För det behövs fyra registrerade rundor under 2019 eller fyra registrerade under 2020. Till samtliga tävlingar krävs nämligen tävlingshandicap för att delta. Läs gärna vidare under Tävlingsformer.

Vårt aktivitets- och tävlingsprogram finner ni under Damtävlingar på LGK och samtliga anmälningar görs (liksom tidigare till Svenska Golfförbundet. golf.se) via Min Golf

Välkomna till en ny säsong!

Lillan Geijer, Annette Göransson, Helene Holmström, Catharina Henkow, Helen Knudsen (ordf), Inkan Ringström, Lotta Renvall, Katarina Sandegren