Damnyheter och speciella events 2020

Hej alla golfande damer!

Snart drar tävlingarna för säsongen igång.

Svenska Golfförbundet har den 3:e juni meddelat nya riktlinjer för tävlingsverksamhet i Golfsverige. Dessa riktlinjer gäller från och med den 1:a juli. För att citera kommunikationen:

"Grönt ljus från 1 juli, enligt uppdaterade tillfälliga tävlingsvillkor."

Årets tävlingar består av W-P slaget, Blåteeran, Ladies Invitation, Gula bollen och ICAs flaggslag, som blir årets säsongsavslutning.

Vi börjar tävlingssäsongen 2/7 med W-P slaget.

W-P slaget kommer vara 10 torsdagar under säsongen. Sällskapsgolfen blir fyra (4) torsdagar. Karin WP kommer även ha en eclectic under hela säsongen i W-P slaget.

Nyhet för i år är att Blåteeran går från blå tee för alla. I två klasser, fördelade efter handicap, lika många i varje klass. OBS Söndag 5:e juli.

Sällskapsgolfen (den arrangerade) på torsdagar startar så sent som den 13/8.

I vårt aktivitets- och tävlingsprogram som Ni hittar under Damtävlingar på LGK (till höger på denna sida) kan Ni se datum för respektive tävling.

Om det finns damer som gärna vill åka ut på tävlingar på andra banor kan jag rekommendera nationella damdagar på olika klubbar i Stockholm. Inbjudningar kommer anslås på anslagstavlan utanför damrummet på Lidingö Golfklubb. Finns även på SGFs hemsida.

Hoppas vi ses snart.

Är det något som är oklart är det bara att maila till oss på damk@lidingogk.se.

Damsektionen består i år av Katarina Sandegren, Helene Holmström, Catharina Henkow, Lotta Renvall, Inkan Ringström, Lillan Geijer, Annette Göransson och Helen Knudsen (ordf)