Damnyheter och speciella events

Vårmingel

Det blev en rivstart för årets golfsäsong! Vi var 90 stycken damer som samlades på golfklubben för att inviga säsong 2018.

På agendan fanns mannekänguppvisning, med det nyaste från våra leverantörer, Callaway, Dailys, Polo samt Footjoy. 4 duktiga mannekänger från klubben, Boel Eklund, Susan Carlson, Maria Kallin och Anna Taube von Kock visade upp härliga kombinationer. Representanter från Callaway, Helena Åkesson samt Dailys, Jenny Ström var konferenciärer. Minglet och provandet i shopen var intensivt och vi fick hela 20 % rabatt på alla klädinköp dagen till ära. Tack klubben!
Klubbdirektör Anders Green hälsade välkomna och ordförande i damsektionen, KarinWesslen informerade om kommande säsongs tävlingar och nyheter. Våra två nya kvinnliga golfpron Ingela Tisén och Malin Thorberg var också där och presenterade sig. Vi önskar dem välkomna och ser fram emot att ta del av deras erfarenheter och kunskaper. Kvällen avslutades med en god kycklingpaj från vår krögare Johan Gårdinger och mera mingel och inköp i shopen.
En toppenkväll med många glada och golfsugna damer!

Boel visade upp en av kreationerna utanför shopen i det vackra vårvädret.

Maria startar mannekänguppvisningen.

Restaurangen var fylld och sorlet var högt under hela kvällen.

Johan serverade en god kycklingpaj.