OBS!!!  MINGLA/Saracecilia Vårvalsen den 9 maj med efterföljande middag är inställd!!!

Ann-Margret Tiblin, medlem och en av kvällens uppskattade modeller.

DÅ ÄR VI IGÅNG!

Kvällen den 19:e med mingel, modevisning och middag skapade vi tillsammans!

Vår egen önskan av förnyelse och klubbens egen satsning på shopen sammanföll. ”Pusselbitarna” hamnade på plats och gemensamt med restaurangen och tre nya leverantörer föddes ett nytt koncept. Kronan på verket är sedan ni, alla våra medlemmar och köande som deltog.

Vi upplevde fina möten, spännande kläder, god mat, BRA försäljning och sist men inte minst en härlig stämning.

Ett varmt stort tack till alla inblandade! Ett extra tack till:

Christina Bannerstedt, Daily Sport.
Helena Åkesson, Callaway.
Joakim Nordstrand, FootJoy

Och sist, men inte minst, ett till våra härliga modeller som för kvällen var:
Boel Eklund, Pia Jaukkuri, Annika Friman och Ann-Margret Tiblin.

Damsektionen

PS. Längst ner på sidan finner du mer bilder! Klicka för större bild.

Nya samarbetspartners i shopen!

ÄNTLIGEN DAGS FÖR ÅRETS FÖRSTA AKTIVITET!

Välkomna den 19 april mellan 17-21. Vi möts i klubbhuset för mingel, modevisning, säsongsinformation, lättare middag men FRAMFÖRALLT ett tillfälle till att umgås.

Visste ni att Lidingö GK i år satsar stort på sin golfshop? Och att Dailys, Callaway, Footjoy och Polo är årets samarbetspartners? För att fira detta kommer årets nya golfmode att visas och under kvällen erbjuds vi att handla med 20 % rabatt. Tack för det!

Program:
17.00             Öppet hus i restaurang och shop.
18.00             Modevisning
18.45 ca        Information om damernas kommande säsong med tid för frågor
19.00             En lättare middag serveras.

Efter middagen fortsatt mingel och shopping.

Nu ser vi fram emot att få spendera den här kvällen med dig, köande och medlemmar! Du anmäler dig senast den 12 april på damk@lidingogk.se . Vänligen notera att anmälan är bindande.
Priset för middagen är 130 kr, dryck tillkommer där lättöl/Ramlösa kostar 15 kr och ett glas vin 65 kr.
(Obs! Glöm inte att uppge ev. matallergi.)

Hjärtligt välkomna!
För damsektionen,

Annika Friman, Mari Libeck, Kristina Lundblad, Eva Bard Nässén, Katarina Sandegren, Birgitta Stawenov och Karin Wesslén