Tränare

Magnus Ekman

Jag heter Magnus Ekman är 38 år och är uppvuxen i Skellefteå. Jag har genomgått grundtränarutbildningen 1999 och den högre tränarutbildningen som idag kallas TAU åren 2002-2004. Jag gör mitt andra år på Lidingö GK och har arbetat som instruktör i 11 år varav 8 av åren på Nacka golfklubb.

Jag kommer finnas i caddiemasteriet under förmiddagarna där jag kan svara på frågor om utrustning samt hjälpa till med tidsbokning, klubbreparationer mm.

Jag kommer också vara den som är ansvarig för den Knatteträningen vi erbjuder köande juniorer i åldern 7-10 år samt den träning vi erbjuder för Framtidsgruppen och som riktar sig till köande juniorer som är 11-14 år.

Utöver detta kommer jag att erbjuda lektioner till Lidingö golfklubbs medlemmar och gäster samt erbjuda nybörjarkurser.

E-post: magnus.ekman@pgasweden.com

Malin Thorberg

Mitt namn är Malin Thorberg och är 30 år gammal. Åren 2011-2014 gick jag högre tränarutbildningen (TAU) och innan dess spela jag själv aktivt på svenska juniortouren och college golf i Kalifornien.

Jobbar mitt åttonde år som golfinstruktör och under 2015 och 2016 jobbade jag även som coach för flicklandslaget.

Från och med i år kommer jag erbjuda lektioner och nybörjarkurser på Lidingö Golfklubb.

Mail: Malin.thorberg@gmail.com

Viktor Magnusson