Bli en del av Sveriges förmodligen trevligaste klubb

Vi söker kanslist

Bara 15 minuter från Stockholms City hittar du denna pigga jubilar. Under 2017 firades banans 90-årsdag med pompa och ståt. Som kanslist blir du en viktig representant för en klubb med ca 1200 medlemmar med en kö på ca ytterligare 1500 personer. Banan har på ett fint sätt bevarat sin charm och kvalitet tack vara en konsekvent och noggrann skötsel samt modernisering. Vi erbjuder en komplett anläggning för framtidens högt ställda krav. Förutom banan finns här en restaurang i toppklass, shop och range. Klubben anses vara en av Stockholms bästa golfanläggningar.

Vår ambition är att kunna erbjuda våra medlemmar, sponsorer och gäster en totalupplevelse vad gäller välkomnande, service, övningsområden, klubbhus och självklart bana. Vi ska vara en attraktiv och aktiv klubb där alla vill mötas, umgås, trivas och utvecklas både som människor och golfspelare. Vi söker nu en kanslist som vill dela denna resa med oss.

Som kanslist arbetar du nära klubbchefen och du skall verka för att bästa möjliga service skapas för klubbens medlemmar, sponsorer och gäster. Du skall också ansvara för att ordning och trivsel upprätthålls, att god etikett iakttas inom klubben, ta initiativ till och utarbeta förslag till åtgärder för att utveckla klubben samt medverka till att klubbens målsättning uppnås och att den årliga verksamhetsplanen följs.

Vi söker dig som trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med engagerade medarbetare. Det är viktigt att du trivs med att möta människor, ge god service samt att vara klubbens ansikte utåt.

Vi ser det som en förutsättning att du som söker har arbetat med ekonomi, har goda datakunskaper samt är van att arbeta i Office-paketet. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet från arbete på golfklubb med GIT och har god kännedom om golfen och dess villkor i stort och smått.

Ditt arbete är omväxlande, vår verksamhet är säsongsbetonad och arbetstiden är varierande över året. Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker efter överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Vill du ha mer information om tjänsten så ber vi dig kontakta klubbchef Anders Green på telefon 08-731 79 00 eller 070-877 27 35.

Vi ber dig att skicka in din ansökan med CV, meritförteckning, referenser och ett kort följebrev med kommentarer om varför just du är rätt person för tjänsten.
Ansökan skickas senast den 28 februari 2018 med mail till anders@lidingogk.se

Välkommen med din ansökan!