Trevligt och fullsatt vid Julminglet

Drygt hundratalet medlemmar deltog på julmingel.

Alla är vi klubbmästare

Torsdagen den 14 december genomfördes det årliga Julminglet i enlighet med Klubbsektionens aktivitetskalender.

Det blev som vanligt fullsatt och trevligt och drygt 100 medlemar deltog. Vi startade kvällen redan klockan 17 med att erbjuda möjligheten till att fynda julklappar i shopen och därefter bjöd klubben på glögg, skinksmörgåsar och dryck.

Klockan 19 genomförde Tävlingssektionen nya ordförande Leif Åberg prisutdelning av pokaltävlingarna samt KM. Vår ordförande Lars Waerland delade tillsammans med Susanna Skeppstedt-Hedskog ut den årliga stipendiet till Felix Pålson - läs mer här.

Vidare informerade Styrelsen, Klubbsektionen och kansliet kort om säsongen som varit samt planerade händelser och aktiviteter den kommande säsongen.

Stort tack alla som deltog!

Vi önskar alla medlmmar, sponsorer och gäster en God Jul och Gott Nytt år!