Tävlingsverksamheten start den 1 juli

Till medlemmar i Lidingö Golfklubb

Svenska Golfförbundet har den 3:e juni meddelat nya riktlinjer för tävlingsverksamhet i Golfsverige. Dessa riktlinjer gäller från och med den 1:a juli. För att citera kommunikationen:

"Grönt ljus från 1 juli, enligt uppdaterade tillfälliga tävlingsvillkor."

Tävlingssektionen har i möte 3:e juni enhälligt beslutat att fortsatt följa förbundets riktlinjer. Klubben kommer alltså att starta upp tävlingsverksamheten enligt ordinarie tävlingskalender från och med den 1:a juli.

Tävlingssektionen har också beslutat att göra en översyn av tävlingskalendern från och med augusti och framåt för att "optimera" den tävlingsverksamhet som planerats för 2020. Bland annat tittar vi på om Kategori KM kan genomföras under hösten.

Tävlingssektionen har också beslutat att ställa in årets alla match-tävlingar. Vi har analyserat möjligheterna att genomföra dessa under perioden juli-oktober men inte kunna komma fram till lösningar som är förenliga med övriga målsättningar och krav. Detta är förstås mycket beklagligt.

Tillgängliga tävlingar finns i tävlingskalendern på klubbens hemsida.

Vi har för avsikt att informera ytterligare i början på juli då vi har förstått att Golfförbundet kommer att kommunicera uppdaterade riktlinjer för Golfsverige under hand.

För Tävlingssektionen, Pelle Vedin

Länk till Svenska golfförbundets riktlinjer. klicka här