Styrelsen informerar och önskar en trevlig sommar.

Efter två intensiva månader så går vi nu in i sommarlunken på klubben. Många medlemmar åker bort och för alla som är hemma innebär det större tillgänglighet till vår bana som, tack vare det fina arbete som våra banarbetare gör, just nu är i strålande fin kondition.

Vårens bunkerprojekt blev ju väldigt lyckat och vi kan nu glädja oss åt de nya bunkrarna som är renoverade med den senaste tekniken samt fått liknande layout och samma ljusa fina sand som de bunkrar som renoverades förra året. Även den nya övningsgreenen nedanför klubbhuset har börjat växa till sig och ser ut att kunna bli ett riktigt bra nytt övningsområde för alla.

I veckan har alla medlemmar fått ett mail med information om den medlemsundersökning som vi nu genomför tillsammans med SGF. Jag uppmanar alla medlemmar att avsätta några minuter åt att svara på frågorna. Undersökningen utgör ett viktigt underlag för oss i styrelsen och ledning för att få reda på vad ni medlemmar tycker och undersökningen ligger till grund för hur vi ska prioritera olika saker framöver.

Vårt Vision 50/50 projekt rullar även det på och i augusti kommer alla medlemmar att få lite frågor att svara på och de svar vi får kommer att utgöra en bra grund för det fortsatta arbetet. Vill du läsa mer om Vision 50/50 så kan du göra det på hemsidan – klicka här!

Våra juniorer fortsätter att skörda framgångar och inte minst våra flickor. Idag vann Sara Ericsson Junior SM slag på Vallda G&CC efter ronderna 64+66+74+65. Stort grattis! Även Linn Wiberg spelade fint och slutade på en delad 5:e plats.

I helgen har kategori KM avgjorts över 36 hål och totalt var det 47 spelar anmälda. Några klasser kunde inte genomföras pga för få deltagare. Stort grattis till alla segrare i de kategorier som spelades!

Vår nuvarande ordförande i Tävlingssektionen Leif Åberg har aviserat att han gör sitt sista år som ansvarig och vi söker därför någon medlem som kan ta över efter Leif. Tävlingsverksamheten är en viktig del av klubben och hittar vi ingen ansvarig så blir det inga tävlingar. Är du intresserad så här av dig till undertecknad eller till Leif så berättar vi mer om vad ansvaret innebär.

Under våren har vi fortsatt med att genomföra greenfeekontroller framför kvällstid. Tyvärr stöter vi fortfarande på spelare som inte betalar greenfee innan de går ut och spelar. De som ertappas debiteras dubbel greenfee och avvisas från banan. Tyvärr har vi även stött på medlemmar som varit ute med gäster som inte betalat greenfee. Har måste vi få till en skärpning!

Den 20-21 juli kommer vi att arrangera en deltävling på Handigolf touren. Då vi gästas av spelare med funktionshinder så behöver vi många funktionärer som kan hjälpa till. Är du hemma och vill göra en insats för de spelare som gästar oss så hör av dig till vår klubbchef Anders Green på e-post anders@lidingogk.se alt tel 070-8772735.

Avslutningsvis vill jag önska alla medlemmar, sponsorer och gäster en riktigt härlig sommar med förhoppningsvis mycket golf i fint väder!

För styrelsen i LGK

Lars Waerland, lars.waerland@gmail.com, 070-5708158