SGDF Rookie Tour Final 2017

SGDF Rookie Tour
Söndagen den 24 september spelades Rookie Tour Finalen med 15 tjejer och 30 killar till start. Vann tjej tävlingen gjorde Felicia Nilsson från Viksjö Golfklubb på 66 netto, tvåa blev Elvira Bendz från Täby Golklubb på 67 netto och trea blev Anna Sörås från Täby Golfklubb på 68 netto. Bland pojkarna vann Linus Stockling från HaningeStrand Golfklubb på 65 netto, tvåa blev Maximilian Werkö Söderholm fårn Haninge Golfklubb på 66 netto och trea blev Jonas Kallin från Björklidens Golfklubb på 66 netto.

Order of merit vinnare blev Anna Sörås från Täby Golfklubb på 89 poäng och tvåa blev Filippa Berg von Linde från Djursholms Golfklubb på 85 poäng, bland killarna vann Erik Rengardt från Mälarö Golfklubb Skytteholm på 55 poäng och tvåa blev Felix Rönnlund från Djursholms Golfklubb på 43 poäng.
Stort tack till tävlingsledningen med Johan Anell i spetsen, även tack till TD Staffan Björkman och domarna Bo Almén & Kjell Nilsson för en bra genomförd tävling.