Resultat Kommittégolfen

Söndagen den 8 oktober spelades traditionsenligt Kommittégolfen där 17 deltagare spelade tävling på dagen. På kvällen bjöd klubben på middag som tack för det ideella arbetet som många lagt ner under säsongen.

Inbjudna till tävlingen var medlemmar som arbetat i kommittéer och sektioner samt ställt upp som tävlingsledare under säsongen. Jag vill passa på att tacka alla som deltog samt alla dem som av olika anledningar inte kunder delta denna dag - TACK! Era ideella insatser är ovärdeliga!

Jag vill i detta sammanhang passa på att slå ett slag för att andra medlemmar som är intresserade av att arbeta ideellt hör av sig mig, vår klubbchef Anders Green eller någon kommitté- eller sektionsordförande. Det är roligt att arbeta ideellt och man lär känna många medlemmar vilket stärker klubbkänslan.

Första start vid söndagens tävling var kl 10 och just då kom en kort regnskur som snabbt upphörde. Vi spelade fyrbollar och i de flesta klarade sig bra från regnet som återkom senare på eftermiddagen så vi fick en riktigt skön söndag på våra fina bana som var blöt pga den senaste tidens ihållande regn.

Spelformen för dagen var individuell poängbogey samt en lagtävling där de två bästa resultaten räknades. Den individuella tävlingen vanns av Robert Ekelund på 38 poäng. På andra plats kom Erik Helge på 37 poäng och på tredje plats undertecknad på 34 poäng. Lagtävlingen vanns av lag Robert Ekelund på 87 poäng och i laget spelade förutom Robert även Katarina Sandegren och undertecknad. Fullständig resultatlista för den individuella tävlingen hittar du på golf.se - klicka här!

Säsongen börjar närma sig sitt slut men ännu finns några veckor kvar att spela golf på Sverige trevligast klubb så passa på!

/ Lars Waerland, Ordförande