Nya framgångar i Skandia Tour för LGK-juniorer!

LGK's juniorer fortsätter att göra succé i de olika Skandia Tour tävlingarna. Här följer en liten summering från den senaste omgången vad gäller Skandia Distrikt, Regional och Riks.

Distrikt

Tjejerna spelade på Täby GK den 31:a juli i sol och regn och LGK representerades utav Ellen Wettebrandt och Alexandra Jaukkuri. Ellen kom på en fin 2:a plats  med 90 slag och Alexandra på en 8:e plats med 99 slag.

Regional

Vendela From spelade på Täby GK 31 juli och hon kom på en fin delad 6:e plats med 81 och 37 slag, totalt +10. 

På Viksjö GK spelade killarna sin omgång 30 juli i växlande väder. Från Lidingö var endast Simon Jaukkuri med. Han hade 79 & 75 slag, banans par var 72 och han gick således +10.

Riks

I regionkvalet till Skandia Cup på Gripsholms GK gick tre av Lidingös deltagare vidare till Riksfinal som spelas på Landskrona GK i slutet av augusti. Sara Eriksson vann sin klass F14. Storebror Fredrik vann också sin klass P16 efter en fin avslutningsrond två under par. Axel Nordborg knep andraplatsen i P15 efter särspel och säkrade sin plats i finalen. Övriga deltagare var Arvid Nordborg som är ett år kort kom på fjärde plats i P13 och missade en plats i finalen.

Kul med alla dessa framgångar för juniorerna! Lycka till nu i de sista tävlingarna!

Kommentarer