LGK Tjejerna 2:a och 3:a i årets Tjejliga!

Lördagen 29 augusti spelade de båda tjejlagen från Lidingö GK final i SGDFs Tjejliga ute på Huvudstaden Lövsättra GK. Det blev en rolig och spännande heldag ute på banan i ett härligt väder. Dagen blev framgångsrik också då lagen slutade som 2:a och 3:a i finalen.

Lag 1 bestod i finalen utav Lina Hattenbach, Lina Ericsson, Annie Amandusson och Ellen Wettebrandt. De fcik under dagen spela 3 matcher (2 singlar och en foursome per match) dvs 27 hål. I finalen fick de se sig slagna av Ågesta GK.

Lag 2 bestod utav Julia From, Alexandra Jaukkuri, Nelly Westerman och Linnéa Falkenström. Här blev det en spännande avslutning där matchen om tredje pris mot Djursholm fick avgöras med särspel. Linnéa tog på sig utmaningen och gjorde att laget knep tredje platsen medans resten av laget nervöst tittade på.

Härligt spelat båda lagen och härligt att se den härliga stämningen i lagen!