Krögargolfen den 17 juni 2017

I ett strålande soligt och varmt väder, och på en mycket bra bana, avgjordes årets upplaga av Krögargolfen. Ett drygt 50-tal medlemmar hade hörsammat Johan Gårdingers och hans personals inbjudan att delta i årets upplaga.

Johan har fastslagit att Krögargolfen främst ska bestå av den viktiga lagtävlingen men också en individuell tävling och, som en lite extra krydda, ett annorlunda kringarrangemang längs banan. De har varierat under åren men är alltid lika välkomna. I år gällde att ”lista ut” ingredienserna i en Gaspacho som Johans förträfflige kock Christopher tillagat. Svårt, men oj vad god den var! Johan serverade själv lite uppigande frukter och dryck vid 15:e tee och det var både gott och uppfriskande i värmen.

Lagtävlingens segerresultat var riktigt imponerande och överlägset medan den individuella tävlingen över 18 håls poängbogey var desto jämnare men också med några strålande resultat. På det 11:e hålet gällde det att komma närmast hålet och på det 17:e gällde att slå det längsta utslaget för dagen.

Utdrag ur Resultatlistan:

Lagtävlingen 1, Leif Åberg, Lars Waerland, Christian Wikander och Björn Westergren på 94 poäng. Individuellt:

1, Tite Palm                        40 poäng

2, Eric Petri                         39 poäng

3, Lars Åhs                          38 poäng

4, Marie Norell-Möller      38 poäng

Närmast hål, Ulla Sommerfeld och Jesper Magnusson Längsta drive, Karin W-P och Eric Petri

Se det fullständiga resultatet på klubbens Hemsida under Tävlingar, www.golf.se eller på klubbens resultattavlor vid receptionen.

Johan hälsade samtliga deltagare välkomna till kvällens middag och vi serverades en jättesmaskig och riklig middag bestående av förrätt, en grillbuffé samt efterrätt och till detta goda drycker. Det hördes att maten var mycket uppskattad och smakerna satt som en smäck! Sorlet och skratten under middagen indikerar att stämningen var hög! Prisbordet var som vanligt både uppskattat och vackert med frukter, grönsaker och drycker i en härlig blandning av färger och form. Varmt välkomna till nästa års upplaga av Krögargolfen!

För Tävlingsledningen

Eric Petri och Leif Åberg