Krögargolfen den 16 juni 2018.

Krögargolfen den 16 juni 2018

Vinnare Lars Tiliander håller tal

I ett strålande soligt och varmt väder, och på en mycket bra bana om än kanske något torr, avgjordes årets upplaga av Krögargolfen. En riktig rotblöta skulle vara mycket välkommen! Ett drygt 30-tal medlemmar hade hörsammat Johan Gårdingers och hans personals inbjudan att delta i årets upplaga.

Johan G har bestämt att Krögargolfens främsta fokus ligger på lagtävlingen men det är också en individuell tävling och, som en lite extra krydda, ett annorlunda kringarrangemang längs banan. Dessa har varierat under åren men är alltid lika välkomna. I år gällde att kunna svara på vilka kryddor och grönsaker Christopher presenterade för lagen vid pausen efter nio hål. Vi fick även smaka på en het shot signerad Christopher. Allt detta efter att ha blivit utmanade av Johan på ”närmast vad som helst” på nionde hålet. Något diffust men ändå väldigt trevligt och med ett gott utfall för många.

Lagtävlingens segerresultat var som vanligt riktigt imponerande och överlägset medan den individuella tävlingen över 18 håls poängbogey var desto jämnare. Den individuella tävlingen bjöd också på ett flertal strålande resultat.
På det 11:e hålet gällde det att komma närmast hålet och på det 17:e att slå det längsta utslaget för dagen. Se det fullständiga resultatet på klubbens resultattavlor vid receptionen samt ett kort utdrag längre ned.

Johan hälsade samtliga deltagare välkomna till kvällens middag och vi serverades en jättegod och riklig middag bestående av förrätt, varmrätt och efterrätt och till detta goda drycker. Sorlet och skratten under middagen tydde på att stämningen var hög!
Prisbordet var som vanligt både uppskattat och vackert med frukter, grönsaker och drycker i en härlig blandning av färger och form.

Varmt välkomna till nästa års upplaga av Krögargolfen!
För Tävlingsledningen
Eric Petri och Leif Åberg

Utdrag ur Resultatlistan
Lagtävlingen
1, Anita Nordwall, Lotta Wikander, Tommy Gluckman och Lars Tiliander på 94 poäng.
Individuellt
1, Lars Tiliander                  39 poäng