KM foursome 2019


Söndagen den 8 september spelades KM Foursome 36 hål slagtävling från gul respektive röd tee. Det blev en fin dag där vädergudarna var med oss. Efter första ronden var Anders Friman och Joakim Eriksson i ledningen med fina 71 slag, bakom skuggade tre par med 74 slag. Till slut blev David Sydorf och Emil Hagdahl Sörebos birdiefyrverkeri för mycket för de övriga i täten och deras 67 slag på andra varvet gav dem en överlägsen seger med 6 slag före Fredrik Landberg och Carl Bäcklund som också hade ett fint andra varv med 69 slag. Trea blev Viktor Magnusson och Adam Muller.

Bästa juniorer var Olle Bergquist och Sam Olsson Kjellin på 6e plats. Dagens största förbättring stod Peter Lundgren och Marcus Hidell för, 89 slag rond 1, 75 slag rond 2!
I damklassen vann Cecilia Hasselbo och Ellinor Bergroth, 5 slag bättre än Sophie Andersson och Sofia Sirvell. Ett stort tack till personalen i kansliet och receptionen för all hjälp, samt en stor applåd till våra banarbetare som såg till att banan var i toppskick!
Tävlingsledare Björn Nyberg

Kommentarer