Juniorernas höstfinal

Axel, Olle, Adam och Magnus

Söndagen den 1 oktober spelade juniorernas höstfinal med 42 spelare till start. Vinnare av tävlingen blev Adam Josefson, Order of merit vinnare blev Olle Bergqvist och scratchpriset gick till Axel Nordborg.

Årets flickjunior blev Ebba Centerlind och årets herrjunior blev Sam Olsson Kjellin.

Stort tack till alla sponsorer med Catella, Ica Kvantum, David Wellington, Titleist och Callaway.

Glad vinnare Ebba Centerlind

Årets flickjunior Ebba Centerlind med motiveringen: Priset för årets flickjunior går till en engagerad tjej som sprider energi och glädje. Hon har under året etablerat sig på Skandia Tour Elit och bidragit till framgång i JSM Lag. Hon är en bra förebild för sina fadderbarn och klubbkamrater, samt en god representant för Lidingö Golfklubb.

Glad vinnare Sam Olsson Kjellin

Priset för årets pojkjunior Sam Olsson Kjellin med motiveringen: Priset för årets pojkjunior går till en ung man som gjort stora atletiska framsteg under året, där han tagit sitt HCP från 25 till singel. Han har uppvisat träningsvilja, målmedvetenhet, nyfikenhet, och inlärningsförmåga. Med sin goda attityd, närvaro och hyfs har han etablerat sig som en respekterad medlem och kamrat.