Lidingös juniorer starkt representerade på J Lindeberg Open på Nynäshamns GK

Så var det dags för ytterligare en kvalificeringstävling i JMI (Junior Masters Invitational). Denna gång var det J Lindeberg Open som spelades på Nynäshamns GK i tisdags, 12 augusti. Det var solsken och banan var i utmärkt skick. Det var välklippta fairways, ganska låg ruff och ganska mjuka, men väldigt fina greener. Det blåste lite grann på morgonen och vinden tilltog mer och mer under förmiddagendagen och det blåste väldigt kraftigt under i princip båda rundorna. Den ena slingan av banan var ganska öppen och med mycket vatten och detta gjorde det ganska svårspelat i den kraftiga vinden. Det som var ett inspel med en nia på morgonen, behövde kanske en sjua eller rent av en sexa på eftermiddagen på grund av vinden. Spännande förutsättningar!

Lidingö ställde som vanligt upp med ett stort antal juniorer vilket är jätteroligt att se. På tjejsidan deltog Ebba Centerlind, Linn Wiberg, Linnea Falkenström och Sara Ericsson. På killsidan deltog Fredrik Eriksson Olebratt, Gustav Karlsen, Fredrik Ericsson, Simon Dawidson, Axel Nordborg, Alexander Dawidson, Ture Petré och Simon Jaukkuri. Starfältet bestod totalt av 11 stycken tjejer och 56 stycken killar.

Vi skall passa på att speciellt gratulera Fredrik Eriksson Olebratt till en jättefin delad 7. plats med scoren 76-77, mycket stabilt spelat.

Än en gång jätteroligt med så många deltagare från Lidingö GK!

Golfhälsningar från,

Eric Carlberg

Kommentarer