Information angående LGKs verksamhet kopplat till Corona/Convid-19

Med anledning av den nu rådande situationen i Sverige med risk för farlig smittspridning vill ledningen och styrelsen i Lidingö Golfklubb kort informera medlemmarna hur vi hanterar situationen.

Vi följer utveckling löpande och lyssnar på myndigheters rekommendationer samt följer SGF:s riktlinjer.

- Junior- och Elitsektionen har viss träning igång för olika träningsgrupper. Lägerverksamhet på andra orter är inställd. Vad gäller tävlingar se längre ned.

- Lidingö Indoor, som arrenderar lokaler av LGK, driver och beslutar över sin egen verksamhet. Verksamheten har begränsats något och de har tre simulatorer öppna för träning och spel för tillfället.

- Restaurangen har öppet som vanligt. Mat finns för avhämtning!

- Driving rangen är öppen på båda sidorna sedan 27 mars.

Vid Bokningar

* Boka via nätet (ev. telefon)
* Checka in via nätet
* Betala med Swish eller liknande
* Följ råd och regler vid färd till och från banan

Vid klubbhuset

* Följ de anvisningar som finns vid klubbhus och reception.

* Tänkt på att hålla minst 2 meters distans till andra som rör sig på klubben.

* Gå inte in i klubbhuset i "onödan"

* Följ de anvisningar som finns i restaurangen (åtgärder i restaurangen är godkända den 23 april av Miljö och Hälsa i Lidingö stad)

* Var extra noga med hygienen vid eventuella toalettbesök-inomhus, "Baja Major"

På banan

* Tvätta händerna ofta med tvål och vatten samt sprit
* Hosta i armvecket
* Ta inte i hand-inga high fives
* Avstånd till nästa medspelare och nästa boll vid kö på banan
* Ta inte ur och inte i flaggan - putta med flaggan i eller använd handske/handskar
* Gör en "fothälsning" = tack för god match!

Vid tävlingar

* Vi föjer de råd och riktlinjer som SGF har utfärdat i samråd med RF och myndigheter - dessa kan variera och ändras snabbt. Läs mer på SGF:s site - klicka här!

* Se tävlingsbestämmelser för den tävling som du anmält dig till och följ råden för varje enskild tävling

* Notera att tävlingsverksamheten tv är inställd, förutom för våra juniorer.

Övrigt

Vi på Lidingö Golfklubb följer händelsutvecklingen noggrant och tar löpande del av myndigheternas rekommendationer och SGF:s riktlinjer.

Vi uppmanar förstås alla som känner sig sjuka att inte besöka anläggningen förrän man är helt frisk.

Ni som är friska är förstås välkomna men vi uppanar att tänka på hygienen, dvs tvätta händerna.

Vi hoppas att du känner dig trygg hos oss på Lidingö Golfklubb med denna information och att du känner att vi värnar om våra medlemmar, entreprenörer, gäster och personal.

Vi utgår ifrån att var och en tar eget ansvar och följer de allmänna råd som FMH har gått ut med särskilt om man är i riskgruppen.

För ytterligare information så kontakta någon av undertecknade.

Anders Green Klubbchef - 070-877 2735

Lars Waerland Ordförande - 070-570 8158