Grattis Daniela och Anton som segrade i KM 2015

Årets klubbmästerskap avgjordes den gångna helgen i ett strålande sommarväder. Det var som om vädergudarna ville vara med och bidra positivt till en fin tävling.

Lars Waerland överlämnar pris till Daniela Holmqvist som segrade i KM damer

95 spelare har medverkat i årets två klubbmästerskap (KM för veteraner spelades i juli) och det är så fantastiskt roligt. Extra glädjande är att tävlingen bjöd på en fin mix ur olika åldersgrupper och exempelvis hade så många som 15 damer anmält sig. Toppen!

Styrelse och tävlingsledning kommer att fortsätta arbeta för att erbjuda ett KM byggt på två tongivande hörnstenar: tävlingsmomentet och klubbgemenskapen. Det var underbart att höra sorlet från restaurangen under bägge dagarna.

Magnus och hans medarbetare erbjöd en bana som fick idel rosande lovord. En del ris också kanske, men så ska det nog vara på ett KM, för banan krävde både tålamod och eftertanke.

Efter två dagars spel avslutades KM med en priscerenomi som inleddes med några ord av Lars Waerland, som också överlämnade välförtjänta priser tillsammans med Kjell Nilsson.

I damklassen segrade Daniela Holmqvist följd av Linn Wiberg och Ulla Vedin. Herrklassen vanns av Anton Annell och tvåa blev Christian Hansson tätt följd av Calle Bäcklund.

Fullständig resultatlista hittar du på www.golf.se - klicka här!

Slutligen vill undertecknad hälsa alla medverkande i årets klubbmästerskap och ännu fler mycket varmt välkomna tillbaka nästa år!

För Tävlingsledningen

Eric Petri