Golf och upplevelseresa till Sydafrika november/december 2017

Sannolikt är det något i luften, i vattnet, i jorden i kombination med bergen och landskapet och klimatet som gör denna plats så enormt tilltalande. Som svensk är man generellt inte så religiös men det är någon himmelsk med Kapstaden och platserna runt omkring Kapstaden.

Jag och Magnus var nere i Sydafrika 29 nov - 10 dec, vi fick möjligheten att uppleva så mycket och vi har nu tillsammans med en etablerad Sydafrikansk researrangör, Giltedge, och i samarbete med Golf Plaisir satt ihop en vad vi känner en mycket stark resa fylld med upplevelser blandat med fantastiska golfupplevelser på några av det bästa banorna i Sydafrika.

Resan är på 10 nätter, men med två längre halvdagar vid ankomst och hemfärd så känns resan som 12 dagar.

Detta är en ren upplevelsresa med safari, vinprovningar, matupplevelser, fantastiska hotell och såklart även golf. Vår ambition har varit att göra ett program där upplevelserna står i centrum. Denna resan är ingen klassisk golfresa över en vecka med mycket golf och mycket träning. Vi har valt att helt exkludera momentet träning på denna resa för att istället fokusera på maten, vinerna, djuren, havet, bergen och all den orörda naturen där djurlivet fortlöper.

Du kan läsa mer om resan i pdf filen nedan och du är välkommen med din intresseanmälan.

Under andra halvan av januari kommer det att finnas ännu mer information att tillgå och då kan du även göra en officell anmälan.

Planen är att någon gång under senare delen av januari alternativt i februari bjuda in till en vinprovning på klubben med Sydafrikanska viner där vi också kan berätta mer om resan, om upplägget, där vi får chansen att ge er en känsla av vad som väntar.

Tills dess så önskar jag, Eric Carlberg och Magnus Ekman er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Kommentarer

Fler artiklar