Spännande fortsättning för Lidingös juniorer i Future League!

Igår, onsdagen den 25 juni, spelades poolspelet i Future League som är en serie av matchspel där ungdomar födda 1993 eller senare möts. Lagen består av 4-6 spelare där minst en spelare måste vara av motsatt kön. Spelformatet är företrädesvis en mixed foursome samt två valfria singlar . Alla matcher spelas utan handicap.

Vi åkte till Stockholms Golfklubb som stod värd för poolspelet. I vår grupp bestod motståndet av Stockholms GK lag 2 samt Djursholms GK. VI möttes av trevligt väder och en väldigt fin bana. Det var väldigt snabbt och ganska lurigt ondulerade greener som verkligen satta alla spelares precision i inspel, närspel och puttning på ett kraftigt prov.

Lidingös lag bestod av (från vänster) Simon Dawidson, VIctor Sydorf, Gustav Karlsen och Vendela From. Vår första match var mot Stockholms GK lag 2 och där vann vi med 2 mot 1 i matcher. Sedan väntade en väl förtjänt trevlig lunch i god laganda, innan vi gick ut och övade lite mer på puttinggreenen. Kl 14.00 startade eftermiddagens match mot Djursholms GK. Vädret var lika bra och stämningen på topp. Efter hårt spelande förlorade vi en singelmatch och tyvärr även foursomen, medan den andra singelmatchen delades. Nu beror vårt eventuella avancemang till play off på hur det går mellan Stockholms GK och Djursholms GK idag torsdag.

Oavsett hur det går vill jag tacka laget för en riktig kämparinsats och en för mig väldigt trevlig dag med laget. Det är alltid lika roligt att umgås med positiva, glada och kämpande ungdomar från Lidingö GK!

BRA KÄMPAT SIMON, VICTOR, GUSTAV OCH VENDELA OCH TACK FÖR EN TREVLIG DAG!

Soliga golfhälsningar,
Per Morten Karlsen