Flaggslaget ICA Kvantum

Vinnare Marianne med hela Ica gänget!

Så har den åter gått av stapeln, Flaggslaget, en av damsektionens mest populära tävlingar. Torsdagen den 7e juni spelade vi tävlingen för 13e gången . Sponsor var som vanligt ICA Kvantum Larsberg som överröste oss med fina priser och roliga aktiviteter. Förutom den härliga goodiebagen som vi fick med på oss på rundan så ”matades” vi med allehanda godsaker under spelets gång. Bubbel, godis, smörgås, mozzarella, med tillbehör och som kronan på verket glass på 16e hålet, just när orken började sina. STORT TACK!

Det väl fyllda startfältet presterade fina resultat.  Vinnaren Marianne Claesson nådde ända fram till green på 19e hålet och slog med knapp marginal tvåan Ulla Thunberg. Trea blev Sylvia Herrlin. GRATTIS till er!

På hål nr 6 skulle vi utmana vår klubbchef att komma närmare flagg. Anders storspelade så det var bara sex deltagare som lyckades bättre med sina utslag.

Deltävlingarna närmast pin på hål 11 vanns av Marita Ribohn Larsson och längsta drive på hål 15 gick till Helene Knudsen. GRATTIS även till er!