Felix Pålson får stipendie

Felix, Sanna och Lars

Lidingö Golfklubbs stipendium är en sammanslagning av minnesfonderna efter Erik Runfelt, Harry Fakt och David Johnstone.

Stipendiet, som är på 8.500 kr, är instiftat för ungdomar i LGK och skall årligen delas ut till medlem som är ett föredöme och förebild för våra juniorer samt god ambassadör för LGK.

Nomineringskommittén har för 2017 års stipendium bestått av Magnus Ekman, Fredrik Malmfors och Anders Green

Stipendiat 2017

Årets stipendium går till en spelare som är en god förebild och en utmärkt ambassadör för Lidingö Golfklubb. Hans meriter är imponerande med höjdpunkter som, vinnare av j-SM slag, silver i pojk EM lag, silver pojk VM lag, runner up i Duke of York, runner upp i grand prix de chiberta.

Det senaste året har han gått på college i USA och har under hösten radat upp flera toppplaceringar som 1.a rankad spelare av LA Tech. Han vann Quil Valley Invitational i ett tufft startfält. Han har nu beslutat sig för att kliva av skolan och satsa på en proffskarriär och vi önskar honom all lycka till.

Årets vinnare av stipendiet är Felix Pålson!