Lördag den 16 augusti spelades David´s Day

Årets upplaga av Davids Day spelades i lördags i mycket golfvänligt väder. Det var endast en kort liten regnskur, som möjligen störde en smula. Drygt hundra, närmare bestämt 104 st, spelsugna medlemmar slöt upp och, i fyrbollar, tog sig an vår alldeles underbara bana. Det är en fröjd att se att våra banarbetares envisa och målmedvetna arbete givit ett så utmärkt resultat.

Lite från sidan kunde vi se och höra att stämningen var god ute på banan och inte blev den sämre av att David själv serverade kaffe och mackor vid 1:ans tee samt den välsmakande brunch, som väntade alla efter avslutat spel.

Kanske bidrog också de ingående inslagen av tävlingar i tävlingen. Generösa sponsorer bidrog i alla fall till ett jättefint prisbord. Vi tackar ödmjukt samtliga sponsorer och hälsar dem naturligtvis varmt välkomna tillbaka nästa år.

Det var härligt att åter få se och höra ett klubbhus fyllt av mätta, glada och förhoppningsvis nöjda medlemmar.

Prisutdelningen inleddes med att arrangörerna överlämnade en födelsedagspresent till David. I huvudtävlingen, en lagtävling/poängbogey, segrade lag Håkan Sommerfeld och förutom Håkan ingick i laget också Britt Bergman, Tia Börjesson och Ulf Thunberg. Grattis!

På andra plats kom lag Håkan Bergman, Ulla Olin Stridh, Ewa Brandt och Magnus Wedberg och på tredje plats lag Bengt Vannergård som spelade tillsammans med Ulla Thunberg, Paula Helge och Stig Hoffman. Grattis också till er!

En total resultatlista kommer att anslås på klubben och finns även i form av en pdf längre ned på denna sida.

Tack för en fin dag och väl mött 2015!

Valberedningen och Tävlingsledningen genom Eric Petri