Lyckade avslutningar för TjejTeamen!

I förra veckan var det dags för de båda TjejTeamen att summera säsongen, titta framåt och inte minst att ha lite trevligt tillsammans.

Det äldre laget - 2018 - samlades hemma hos en utav tjejerna för en trevlig pizzakväll tillsammans. Det yngre laget - 2021 - körde en favorit i repris och lagade mat tillsammans på klubben (vi tackar Johan & team för support!) där de sedan njöt utav en tre-rätters middag. Två väldigt lyckade och roliga tillställningar! 

Båda lagen fick möjlighet att diskutera hur säsongen varit vad gäller träningar, tävlingar, läger och inte minst den mycket viktiga social biten. I stort var teamen nöjda med upplägget för tjejgolfen inom klubben, men förbättringsområden finns alltid och tjejerna kom med bra konstruktiv kritik som lagledarna nu kommer att titta på inför nästa säsong. Känns spännande!

Teamen tycker att det är viktigt att aktiviteter sker utanför klubben också och det är kul att tjejerna är så taggade att bygga en bra teamkänsla, en känsla som är så viktig som ett komplement till de ofta individuella träningarna och tävlingarna. 

Vi lagledare tycker att det är fantastisk roligt att jobba med ett gäng så härliga och positiva tjejer som vill fortsätta spela golf tillsammans och vi ser fram emot att utveckla teamen vidare under nästa säsong! 

Tack för denna säsong! 

Lagledarna för TjejTeam 2018 och 2021

Kommentarer