Felix Pålson

Mitt namn är Felix Pålson och jag har varit medlem och en del av Lidingö golfklubb sedan jag började spela golf, alltså för ca 12 år sedan. Jag har alltid känt ett stort stöd från LGK under hela min amatörkarriär och jag är väldigt glad och stolt över att jag nu även som proffs har fortsatt riktigt bra support, både från ledningen och medlemmarna på klubben. Under året kommer jag spela på den nordiska proffstouren, Nordic Leauge. Touren erbjuder 25 tävlingar framför allt runt om i Norden, men även enstaka i Spanien, Tyskland och Estland. Min tanke är att spela i princip alla dessa tävlingar och mitt mål med detta är helt enkelt att spela så pass bra så att jag lyckas ta mig vidare till nästa steg i min satsning, vilket då blir Challengetouren. Vill verkligen tacka Lidingö Golfklubb för att ni hjälper mig att göra denna satsning möjlig och för allt ni har hjälpt mig med fram tills nu, det betyder enormt mycket.

För er som vill följa min resa lite närmare får ni gärna spana in min Facebook-sida: Felix Pålson Golf och/eller min Instagram: Felixpalson. Där försöker jag uppdatera om hur det går för mig och ge en liten inblick i hur livet som golfproffs ser ut. Vill ni få kontakt med mig angående frågor, sponsring eller lite vad som helst så får ni jättegärna höra av er till felixpalson@gmail.com eller +46 703961346.

Hoppas vi ses på Klubben!"