Drivingrangen & Övningsområden

Drivingrangen 2020 är öppen på båda sidorna!

Välkommen till vår nyrenoverade drivingrange. Med nyinköpta utslagsmattor och skärmskyltar mellan respektive matta.

Skärmtak finns över fem utslagsplatser på norra delen av rangen vilka främst kommer att vara avsedda för lektioner. Du kan även slå från den södra delen av rangen där hälften av alla utslagsmattor är belägna under tak.

Drivingrangen har ca 35 utslagsplatser, 15 st på den norra ändan och 20 st på den södra delen.

Poletter och kort kan köpas i receptionen, men det går även att betala med konto-/kreditkort direkt vid bollautomaten. Bollautomaterna är belägna i anslutning till utslagsplatserna på både den norra och södra delen.

Rangen är öppen alla dagar
Drivingrangen stängd för klippning onsdagar 20.00, dörren till bollmaskinen stänger 19.45.

Torsdagsmorgon klipps drivingrangen och öppnar åter cirka 08.00

Priset för en hink/pollett är 40 kr och rabattkort finnes för 250 kr få bollar för 300 kr och för 500 kr få bollar för 700 kr.

Övningsområden

Vi har tre träningsområden;
- En puttinggreen i anslutning till klubbhuset precis utanför receptionen samt en ny puttinggreen nedanför altan och en puttninggreen precis ovanför 1:a tee.
- Ett övningsområde vid den södra delen av drivingrangen där det finns möjlighet att träna bunkerslag och kortare pitchar och chipar. Området är främst avsett för chipar och pitchar och INTE puttning.
- Vid "gamla 17:e green" finns ett övningsområde för pitchar samt både korta och långa bunkerslag. Här finns även en korthålsbana.

Övningsområden får endast nyttjas av:
• Lidingö golfklubbs medlemmar
• Greenfeegäster
• Sponsorer
• Deltagare i juniorverksamheten

Träning får endast bedrivas med egna bollar. Vänligen reparera skador, såsom uppslagna torvor och nedslagsmärken samt kratta efter dig i bunker.